Tykkään aasialaisesta kosmetiikasta, mikä tarkoittaa, että innostun aivan valtavasti niin japanilaisista kuin korealaisistakin kosmetiikkatuotteista. Moni on kuitenkin kysynyt minulta, että mikä siinä aasialaisessa kosmetiikassa nyt sitten on niin erityistä ja onko kyse vain siitä, että siellä nyt sattuu olemaan tarjolla minulle uusia merkkejä, joilla on loppujen lopuksi ihan samanlaisia tuotteita.
Koska moni myös jopa kyseenalaistaa aasialaisen kosmetiikan turvallisuuden ja epäilee edullisten tuotteiden hinnan korreloivan niiden huonon laadun kanssa peläten (varsinkin eBaysta tilattavien) tuotteiden jopa sisältävät meillä laissa kiellettyjä ainesosia tai suoranaisia myrkkyjä, halusin tehdä oman postauksen, joka selittää aasialaisen kosmetiikan ilmiötä hieman ja selventää, miksi sen laatuun voi luottaa.
Minusta on parasta aloittaa huomauttamalla, että japanilainen ja korealainen kosmetiikka ovat täysin eri asia kuin kiinalaiset tuotteet.
En lähde ottamaan tarkemmin kantaa kiinalaisiin tuotteisiin, mutta totean vain sen verran, etten itse koskaan tilaa mitään kosmetiikkaa Kiinasta voidakseni olla varma, että tilaamani kosmetiikkatuote on varmasti aito ja sisältää vain hyvää tekeviä ainesosia – onhan kuitenkin yleisessä tiedossa, että juuri Kiina on tunnettu piraattituotteista. En ole myöskään perehtynyt kiinalaisiin kosmetiikkamerkkeihin suuremmin, sillä ne eivät ole samalla tavalla maailmalla tunnettuja laadustaan ja innovatiivisuudestaan kuin korealaiset ja japanilaiset tuotteet, joten minulla ei ole niistä mitään sanottavaa senkään puolesta.
Aasialaisesta kosmetiikasta puhuessani puhun siis nimenomaan japanilaisesta ja korealaisesta kosmetiikasta, joista varsinkin jälkimmäisen laatuun luotan jopa enemmän kuin meidän markkinoidemme tuotteisiin.
Siinä missä meidän markkinoitamme nimittäin usein dominoivat suurten merkkien tuotteet, jotka tuntuvat hyvältä ja tehokkaalta, ovat esimerkiksi korealaiset kuluttajat tavallisesti huomattavasti kiinnostuneempia tietämään, mitä tuote oikeasti sisältää ja mihin sen vaikutus perustuu. Tuote ei siis voi vain tuntua hyvältä, vaan sen täytyy oikeasti myös tehdä iholle jotain.
Kärjistettynä voisi sanoa, että meidän markkinoillamme on todella helppoa lanseerata meikkinpohjustustuote, jonka ihoa tasoittava efekti perustuu ihan vain siihen, että sen sisältämät silikonit luovat iholle aivan mielettömän silkkiseltä tuntuvan pinnan jota täydentävät mica-pigmentit heleyttävät ihoa. Tuotteessa ei tarvitse olla paljon muuta kuin silikoneja ja kevyttä hohdetta, sillä kunhan se on pakattu kauniisti ja markkinoitu hyvin, ei suurinta osaa kuluttajia kiinnosta, mitä se sisältää kunhan se tuntuu tekevän iholle jotain.
Silikonit ovat toki loistavia ainesosia hyvin levittyvää ja tasaisen lopputuloksen luovaa meikkipohjatuotetta luodessa eikä minulla ole mitään niitä vastaan, mutta Koreassa vastaava tuote luotaisiin aivan eri tavalla. Siellä koostumukseen lisättäisiin antioksidanttisia sekä ihoa kosteuttavia ja hoitavia tehoaineita sekä mahdollisesti myös aurinkosuoja, sillä tavoitteena on hoitaa ja suojata ihoa parhaalla mahdollisella tavalla aina. Tuotteessa ei myöskään välttämättä olisi edes niitä silikoneja (tai ainakaan kovin paljon), jotka vain ”huijaavat” ihon kauniiksi, vaan se keskittyisi ainesosiin, jotka myös tekisivät ihosta kauniimman.
Suurin ero länsimaalaisten ja korealaisten tuotteiden välillä onkin nimenomaan se, että Koreassa keskitytään hoitamaan ihoa pitkävaikutteisesti eikä vain tekemään siitä hetkellisesti kauniin näköistä.
Korealaiset suhtautuvat ihon hoitoon hartaudella ja kaunis, hyvin hoidettu iho on siellä samalla tavalla ihailtu juttu kuin meillä vaikkapa treenattu kroppa on. Meillä naapurin rouva voi sanoa käyvänsä päivittäin reippaalla kävelylenkillä eikä kukaan ihmettele, kuinka hän käyttää aikaa liikuntaan niin kovasti ja oleta hänen olevan super timmissä kunnossa – hänhän huolehtii kehostaan, jotta hänestä tuntuu hyvältä ja jotta se pysyy hyvässä kunnossa ikääntymisenkin myötä.
Tämä on se täsmälleen sama asenne, joka korealaisilla on ihonhoitoon: ihoa hoidetaan päivittäin huolella, mutta jokaisella ei ole silti automaattisesti täydellistä ihoa. Iho kuitenkin pysyy hyvässä kunnossa läpi elämän, kun siitä huolehditaan ja asiaan suhtaudutaan arvokkuudella.
Ihonhoitoon käytetään nuoresta lähtien aikaa ja sitä pidetään hyvin tärkeänä. Päätavoitteena onkin, että iho olisi niin hyvin hoidettu ja sen myötä niin hyvässä kunnossa, että se tarvitsisi mahdollisimman vähän meikkiä. Tämän vuoksi niin naisilla kuin jopa miehilläkin on Soulissa konttorin pöydällä ihon kosteustasapainosta huolehtiva henkilökohtainen ilmankostutuin ja miehetkin kaksoispuhdistavat ihoaan sekä käyttävät ongelmitta BB-voiteita tai tyynymeikkivoiteita – ihan oikeasti! (No ei nyt tietenkään joka mies jokaisella soulilaisella toimistolla, mutta pelkkä naisten juttu se ei missään tapauksessa ole.)
Koreassa kaikki lähteekin ihoa hoitavista ainesosista ja kuluttajat ovat todella tietoisia tuotteissa käytetyistä raaka-aineista huomattavasti enemmän kuin meillä päin, missä raaka-ainetietoisuus rajoittuu usein median hypettämään tai parjaamaan raaka-aineeseen, jota ei oikeasti useinkaan tunneta muuten kuin nimellä ja osata siksi toivoa, että tuote sisältää tai ei sisällä sitä.
Korean kosmetiikkamarkkinat ovat valtavat ja jo pelkästään kosmetiikkainnovaatioiden Mekassa Soulissa asuu 10 miljoonaa ihmistä, joten ostopotentiaalia riittää. Tuotteita voidaan siis myös tuottaa suuria määriä, mikä tietysti laskee tuotekohtaisia valmistuskustannuksia ja sen myötä myös tuotteen myyntihintaa.
Korealaiset kuluttajat tunnetaan kuitenkin äärimmäisen epäuskollisina käyttäjinä mitä eri tuotemerkkeihin tulee, minkä vuoksi he ovat yleensä aina valmiita hyppäämään uuden tuotemerkin matkaan vanhan osoittauduttua toimimattomaksi tai jonkun keksittyä jotain parempaa ja innovatiivisempaa. Korealaiset ovat myös lähtökohtaisesti edelläkävijöitä ja halukkaampia kokeilemaan uusia tuotteita kuin vaikkapa helsinkiläiset. Siksi korealaiset tuotteet myös uudistuvat nopeammin kuin useimmat länsimaalaiset tuotteet eikä samaa tuotetta ole usein myynnissä paria vuotta kauempaa.
Korealaiset ovat tunnettuja innovatiivisuudestaan, sillä se on yksi heidän tärkeimmistä kauppatavaroistaan. Maassa ei ole samalla lailla taloudellista turvaa takaavaa luonnonvaraa kuin vaikkapa öljyssä uivilla arabimailla on, minkä vuoksi kyky keksiä alati uutta on noussut maalle menestystä tuovaksi valttikortiksi. Varsinkin kosmetiikkamarkkinoilla tämä näkyy todella selvästi ja koska kuluttajat ovat avoimia uusien juttujen kokeilulle, on Koreassa helppoa tuoda myyntiin ihan hullultakin kuulostavia juttua.
Tuotteissa käytetään paljon leikkisiä ja jopa lapsellisilta näyttäviä pakkauksia, jotka meillä mielletään usein laadukkuuden vastakohdaksi. Aasiassa ja varsinkin Japanissa puolestaan rakastetaan söpöjä juttuja ja kosmetiikkatuotteiden pakkauksilla halutaan tuottaa hyvää mieltä. Kun tuotteesta tulee hyvä mieli, tarttuu siihen myös useammin ja sitä tulee käyttäneeksi varmemmin, mikä puolestaan saa sen tehoamaan hyvin. Looginen yhtälö.
Korea tunnetaankin maailman laajuisesti kosmetiikkamaailman innovaatioiden keskipisteenä ja vaikka meillä usein luullaan, että se on Ranska tai Yhdysvallat, josta jutut lähtevät, katsovat niidenkin maiden tuotekehittelytiimit lähes poikkeuksetta Korean suuntaan tuotteita kehitellessään. Onkin yleisesti tunnettu fakta, että juurikin Korea näyttää kosmetiikkamaailman suunnan ja länsimaalaiset markkinat mukailevat sitä hissukseen perässä – ihan kaikkia juttuja kun ei meillä uskalleta samalla tavalla ottaa heti myyntiin, sillä länsimaalaisten joukossa on huomattavasti vähemmän niitä uusia innovaatioita ensimmäisinä kokeiluun hinkuvia kuluttajia kuin Koreassa.
(Korea on muuten myös ottamassa aikaistetusti voimaan eläinkoekiellon ensivuonna ja moni merkki julistaakin siellä jo eläinkokeettomuuttaan!)
Jos joku siis edelleen miettii, että onko korealainen tai japanilainen kosmetiikka laadukasta niin kyllä, ehdottomasti on kunhan vain tarkistaa esimerkiksi eBaysta tilatessaan, millaiselta myyjältä tuotteen ostaa. Se on myös samalla tavalla turvallista kuin EU:ssakin myytävä kosmetiikka juurikin siksi, että sen päämarkkina-alueiden kuluttajat ovat hyvin tietoisia kuluttamiensa kosmetiikkatuotteiden sisällön suhteen ja tekevät ostopäätöksiää jopa kriittisemmin kuin me länsimaalaiset kuluttajat.
Toivottavasti tästä postauksesta oli hieman apua niille, jotka ovat asiaa pohtineet!
Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!
Ihan kaikella lämmöllä heittäisin tämmösen toiveen, että saataisko välillä enemmän postauksia kosmetiikasta, joka on ns. kaikkien saatavilla? Ihan markettimerkeistä vaikka, tai jotain muuta helposti lähestyttävämpää. Itellä alkaa noi Aasia-jutut tulla korvista ulos ku niitä joka puolella on. 🙂 Myös ihan vanhoja kunnon meikkivinkkejä olis olis kiva välillä lukea ja katella. Terveisin uskollinen lukija blogin alkuajoista asti 🙂
Joo, koitan pitää noissa tasapainoa, mutta nuo aasialaista kosmetiikkaa käsittelevät postaukset ovat olleet niin suosittuja, että niitä on siksikin mukavaa kirjoittaa. Yritän kuitenkin aina pitää huolen, että joka viikko ainakin puolet postauksista on sitä ”tavallista” kosmetiikkaa ja nyt niitä on ollut joka toinen päivä. Koitan pitää itselläni sääntönä, että kirjoitan asioista, joista innostun oikeasti, sillä minulla oli pitkään vaihe, että näpyttelin vain postauksia tuotteista, jotka olivat ihan jees eivätkä saaneet minua innostumaan ja se näkyi postauksissakin. Nyt olen todella innostunut kirjoittamaan vähän erityisistä tuotteista, joita ei näy joka blogissa, mutta lupaan yrittää pitää ne markettituotteetkin mukana. Ongelmana on myös vähän se, ettei täältä Ruotsin marketeista aina löydy samoja juttuja enkä siksi oikein aina pysy kärryillä, että mitä kivaa Suomeen on tullut sille puolelle myyntiin. :/
Mutta pidän ehdottomasti kommenttisi mielessä! 🙂
..Virve, hei; ei ihme, kun eihän meille tänne Suomeen juuri tule mitään kivaa myyntiin 😉 Korkeintaan isoimmilta ranskalaisilta merkeiltä, mutta siihen se yleensä sitten jääkin!
Joo, siksi tuntuu vähän tylsältä kirjoitella monista meillä lanseerattavista uutuuksista kun niissä ei ole oikein mitään oikeasti uutta ja erityistä. Tuntuu, että jälleen uusi ripsiväri, uusi puuteri tai kosteusvoide ja ero aiemmin lanseerattuihin ei ole erityinen. :/
Olen kiinnostuneena seuraillut aasialaisia kosmetiikkalöytöjäsi, ja voisitko kertoa lempituotteesi esim tuohon 10-vaiheiseen ihonhoitorutiiniin? Ja voisitko vinkata lempparimyyjiäisi ebaysta? 🙂
Ai niin, mikä BB-voide vilahti jossain videossasi instassa tässä yksi päivä?
Tuote oli Mizon Snail Repair BB Cream, olen aivan hullaantunut siitä! Kerrankin hyvä vaalea sävy myös, joka ei ole liian punakka. 🙂
Minulla ei ole mitään erityisiä lemppareita muodotunut ja vaihtelen tuotteita paljon, mutta yritän nostaa esiin aina niitä erityisiä suosikkeja välillä. Voin tehdä jonkun ”käytösssä tällä hetkellä” postauksen tai muun suosittelupostauksen asiaan liittyen. Tuo eBay-postaus on työn alla ja tässä aiemmassa postauksessa on ensihätään pari suosikkia nimetty. 🙂
Mun mielestä on tosi mielenkiintoista lukea aasialaisesta kosmetiikasta! Ja se Ebay postaus oli myös tosi hyvä, aion tehdä tilauksen pian. Kiitos tosi paljon kun jaksat nähdä vaivaa ja etsiä hyviä tuotteita. Itselläni ei kärsivällisyys riittäisi ja moni hyvä tuote jäisi ostamatta.
Kiva kuulla, että aiheesta on mielenkiintoista lukea! 🙂 On ollut kivaa huomata, että nyt kun olen sisälyttänyt näitä aasialaisia tuotelöytöjä enemmän blogiini, on kävijämäärä kasvanut tänä vuonna 50% viime vuoteen verrattuna. Huomaa siis, että kiinnostusta niitä kohtaan on ja rakastan itse kaikkein eniten juuri niiden vähän erityisempien tuotteiden metsästystä ja kokeilua. 🙂
Hyvä ja ilm. tarpeellinen postaus! Ja NIIN totta tuo kuluttaja käyttäytyminen 😉 Itse syynään aina ensimmäiseksi inci listan, en maksettuja mainostekstejä, ne kun ei yleensä juuri kuivaa herkkis ihoa pelasta.. Joten Virve please, jatka Aasian ihmeiden hehkuttamista; niitä (ja Korean ihon hoito rutiinia) kokeilleilla ei ole paluuta menneeseen, niin paljon iho paranee 🙂 Olis kiva kuulla myös BB-voiteista ja Cushioneista, mikäli hyviä sattuu löytymään! Nyt on muuten Suomeenkin saatu ensimmäinen Korealaiseen kosmetiikkaan keskittynyt nettikauppa: Bearel 🙂
Joo, on ollut todella kivaa, että Suomeen on jo saatu ihan aasialaista kosmetiikkaa myyvä verkkokauppakin, todella cool juttu! 🙂
Parit meikkipohjatuotteet on ollut kokeilussa ja muutamia postauksia onkin niistä tulossa. En löydä aasialaisesta kosmetiikassa yhtä helposti tosin itselleni sopivia meikkipohjia, sillä niissä on usein vähemmän peittävyyttä ja enemmän kuulautta ja hohtoa, mutta muutamia hyviä tuotteita olen kyllä viimeaikoina löytänyt. 🙂
Tää oli tosi hyvä tietopaketti! Käytän itse pelkästään luonnonkosmetiikkaa, ja pikkuhiljaa olen oppinut syynäämään inci-listoja yhä tarkemmin. On aivan pöyristyttävää miten helppo markkinointilupauksilla on huijata kuluttajia. Monessa tuotteessa on vain äärimmäisen pieni osa sitä nimenomaista vaikuttavaa ainetta (esim. nyt niin suosittua arganöljyä), jolle koko tuotesarjan markkinointi on perustettu.
Korealainen kosmetiikka on minulle vielä vierasta, mutta mielenkiinto heräsi viimeistään nyt luettuani tämän tekstisi 🙂 Hauska kuulla että Koreassa suhtaudutaan ihonhoitoon aivan eri tavalla kuin täällä, ja osataan olla oikealla tavalla vaativia. Jään mielenkiinnolla seurailemaan näitä testailujasi!:)
Korealaisilla on tosiaan ihan oma filosofiansa ihon hoidon suhteen ja se viehättää minua kovasti, joten postauksia on taatusti tulossa lisää! 🙂
Mielenkiintoinen postaus, oman ihoni kunto on ainakin parantunut löydettyäni jotain todella tehokkaita aasialaisia kosmetiikkatuotteita. Sitäpaitsi ostin joskus Anastasian kulmavärin ja huomasin, että se oli valmistettu Kiinassa… Samoin joku Body Shopin seerumi olikin peräisin Thaimaasta. Mieluummin Koreassa tai Japanissa valmistettuja tuotteita kun noita!
Asialainen kosmetiikka on tosiaan täynnä loistavia tuotteita, jotka saavat aikaan näkyviä tuloksia. Vaikka itse luulin hoitaneeni ihoa aina huolella, olen silti huomannut erittäin positiivisia vaikutuksia aasialaisesta kosmetiikasta innostumisen jälkeen. 🙂
Hei Virve!
Kiitos hirveästi näistä postauksista. Minä taas mieluummin luen Aasian kosmetiikasta ja tuntemattomien merkkien testaamisesta, sillä nettiostot ovat tätä päivää, ja näitä Lumene/Dior etc. postauksia on joka meikkiblogissa. Tämä on yksi syy miksi olen siirtynyt päivittäin tarkistamaan sivuasi. Tilasin mm. silmänaluslappuja joita tässä eräs päivä suosittelit.
Lisää tätä!
Mä oon ihan samoilla linjoilla! Innostuin sun postauksien myötä tilaamaan ensimmäiset kosmetiikkakokeilut ebaysta! Ja musta nää Aasian kosmetiikkapostaukset on olleet tosi mielenkiintoisia ja itselle ihan vieraita asioita. Niitä ”normi”postauksia löytyy miljoonasta muustakin blogista…
Kiva kuulla, että nämä aasialaiseen kosmetiikkaan liittyvät postaukset kiinnostavat! Koita löytää sopivan balanssin niiden ja muiden postausten välille periaatteena kuitenkin, että keskityn postaamaan juuri niistä jutuista, jotka saavat minut oikeasti olemaan aivan innoissani! 🙂
Minä myös nostan peukkua sille että postaat korealaisesta kosmetiikasta! Mulla on tosi herkkä iho eikä kokeilemani korealaiset ihonhoitotuotteet ole kertaakaan aiheuttaneet mitään ikävää iholleni, päinvastoin! Toisin on monen länsimaalaisen tuotteen kanssa käynyt… Bearelista on tullut jo tilattua ja ebaysta myös. Juuri tänään oli postiluukkuun ilmaantunut Innisfreen irtopuuteri ja onhan noita muitakin juttuja tulossa. 😉 Jatka siis vaan aasialaisesta kosmetiikasta kirjottelua! =)
Kiva kuulla, että aasialaiseen kosmetiikkaan liittyvät postaukset ovat mieleen, taatusti tulossa paljonkin lisää! 🙂
Hei! Tiedätkö onko aasialainen kosmetiikka ympäristöystävällistä? Sisältääkö mikrorakeita? Itselleni kosmetiikassa erittäin tärkeä kriteeri on mahdollisimman vähäinen kuorma ympäristölle ja ehdoton ei itselleni on juurikin mikrorakeet, koska kuormittavat paljon vesistöjä. Olisi kiva saada tieto jostain näihin asioihin ☺
Aasialaisessa kosmetiikassa on samalla tavalla tarjolla laaja kirjo merkkejä kuin meilläkin, eli ei voi yleistää ollenkaan, mutta mitä esimerkiksi kuorintatuotteiden mikrorakeisiin tulee, niin Aasiassa käytetään vähemmän rakeellisia kuorintoja. 🙂
Kiinnostavat perustelut, tuollaisilla mieluusti hankkiikin tuotteita, ei vain brändin tai mainosten pohjalta. Mainoksista ja asuinpaikastasi puheenollen, kerro nyt ihmeessä pitääkö L300-sarjan mainos paikkansa, onko se Ruotsissa apteekkisarja? Suomessahan sitä myydään marketeissa.
Mutta itse postauksen aiheeseen! Osaisitko vinkata, löytyykö aasialaisista mitään herkäihoiselle allergikolle sopivaa tuotemerkkiä? Tai couperosan hoitoon tarkoitettua tuotetta?
Käsittääkseni se on täällä vain apteekkisarja eikä merkin jälleenmyyjien listalta ainakaan löydy täällä muita kuin apteekkeja (http://l300.se/vara-produkter/aterforsaljare/).
Esimerkiksi Klairs on ihana tuotesarja, joka ottaa hieman yksinkertaistetun ajattelutavan ihonhoidon suhteen ja merkki on kuulemma nimenomaan herkemmälle iholle luotu. Merkin kasvovesi on suoranainen kulttituote, josta lupaan postata pian! 🙂
Jos sinulla on asiasta tietämystä, niin esittäisin postaustoiveen liittyen Korean eläinkokeettomuuteen! Olisi kiva kuulla asiasta enemmän ja tietää mitkä merkit ovat jo eläinkokeettomia.
Tähän täytyy paneutua hieman tarkemmin ja ottaa asioista selvää. Lupaan tehdä sen! 🙂
KARAn listalta löytyy eläinkokeettomia merkkejä kuten Beyond ja A-True. Eli eläinkokeettomia vaihtoehtoja löytyy kyllä ja ei tarvitse odottaa vuoteen 2018 asti. 🙂
Jostain syystä Karan sivut eivät nyt toimineet listan osalta, mutta ihan kun googleen laittaa jo kuvahakuun että ”kara cruelty free” niin löytyy ne listat eläinkokeettomista merkeistä englanninkielisillä käännöksillä.
Minustakin olis kiva kuulla eläinkokeettomista merkeistä! Yritin googletella asiaa, mutta tosi huonosti löytyi korealaisista merkeistä mitään tietoa eläinkokeista, ainoastaan pari merkkiä löysin jotka olivat eläinkokeettomia! Minusta on niin mukava lukea näistä aasialaisista kosmetiikkatuotteista, mutta harmittaa kun en itselle ole voinut oikein mitään tilata kun en halua enää eläinkokeellista kosmea käyttää 🙁
Muutenkin on mukava lukea kun kirjoitat vähän erikoisimmista merkeistä kun minä en ainakaan erityisen kiinnostunut ole näistä perus markettimerkeistä vaan tilaan kaiken netistä! 😀
Lupaan selvitellä asiaa tarkemmin, sillä se tosiaan kiinnostaa selvästi monia! 🙂
Mukava kuulla, että hieman erikoisemmat merkit kiinnostavat. Minusta on ihanaa saada tehdä erityisiä tuotelöytöjä ja päästä hypettämään ”salaisista” huipputuotteista! 🙂
Tosi kiva ja informoiva postaus!
Kiva kuulla, että oli hyödyllinen! 🙂
Kiitos näistä aasialaisen kosmetiikan postauksista, kiinnostaa kovasti. En ole koskaan tilannut Ebaysta, ehkä uskallaudun joskus perehtymään asiaan ohjeillasi. Rahajuttu vielä mietityttää ja siitä täytyy etsiä tietoa. Muuten, tekeekö kukaan bisnestä aasialaisesta kosmetiikasta täällä pohjolassa?
Olisiko tästä PayPal-postauksesta apua tuohon maksupuolen juttuun? 🙂
Muutama yritys myy jo aasialaista kosmetiikkaa ja saattaapa hyvinkin olla, että eräs melko iso kosmetiikan verkkokauppaa saattaa olla pian hommassa mukana myös… 😉
Kiitos, en muistanutkaan tuota postausta vai jäikö lukemattakin, kun pääsin tuolloin harvoin nettiin.
Hyvä idea, odotellaan
Täältäkin tulee kiitosta näistä aasialaista kosmetiikkaa käsittelevistä postauksista. Kiinnostus on vain lisääntynyt, kun paketteja on kotia saapunut 🙂 Tuo on kyllä mielenkiintoinen ero millä asenteella kuluttajat valikoivat tuotteensa.
Joo, minusta tuo ero on todella mielenkiintoinen! Ja ihanaa kuulla, että postaukset ovat olleet mieleen! 🙂
Mä olen käyttänyt korealaista kosmetiikkaa keväästä 2015 ja olen innoissani näistä postauksista. Loistavia ja edullisia tuotteita. Kannattaa tutustua. Tämän jälkeen Lorkulla ja Garnierilla ja Lumenella ei ole mitään roolia minun elämässäni.
Lempikauppani on Jolse, yritän pitää postarit alle 22€:n niin ei jää tulliin. Varovaiselle suositan tilausta missha.ee:stä, tuotteet tulevat Tallinnasta eikä tulliriskiä.
Lempparituotteita:
Innisfreen Fresh Squeeze kangasnaamiot
Innisfreen wine jelly sleeping mask
Missha Perfect Cover BB Cream ja Magic Cushion
Misshan Time Revolution Night Repair Science Activator Borabit Ampoule (erinomainen seerumi)
Mizonin etanavoiteet
Maailman täydellisin yhdistelmä:
Nip+Fab glykolihappulapu tuplaputsauksen jälkeen, päälle Innisfreen wine jellyä yli yön -> kirkas, hehkuva iho seuraavat 24+ tuntia!
Kiitos, että jaoit suosikkituotteitasi! Itse en ole vielä koskaan tilannut ”suoraan” Jolselta, mutta tilaan heiltä usein eBayn kautta.
Minulle tuli juuri vähän aikaa sitten paketti noista Innisfreen Fresh Squeeze -kangasnaamioita ja innolla testailen. Misshan BB-voide on tuttu ja tuo Misshan seerumi odottelee kunnolla käyttöön pääsyä. Mizonin etana BB-voide on ollut aivan ihana! 🙂
Tuo Wine Jelly Sleeping Mask pitää varmaan tilata nyt kyllä jo kokeiluun! 🙂
Kannattaa kokeilla myös Jolsen verkkokauppaa, ensimmäisestä tilauksesta saa alennusta 3 dollaria ja tilaukset kerryttävät aina bonussaldoa, jota voi sitten käyttää alennusten tapaan tilauksia tehdessä! Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä olen huomannut, että Jolsen oman kaupan ja ebaykaupan välillä on joskus hintaeroa, yleensä ebayn eduksi.
Täälläkin yksi korealaiseen kosmetiikkan hurahtanut!
Hyvä paikka tutkailla korealaistuotteiden incejä on cosdna.com
Tuolta löytyy todella kattavasti eri tuotteiden sisältöjä, mikä helpottaa ostopäätöstä. Itse en esim. halua alkoholia kasvoveteen, niin tuon avulla olen voinut eliminoida parit himotuslistalla olleet tonerit ja myös löytänyt sopivammat tuotteet.
Minàkin olen hullaantunut korealaiseen ja japanilaiseen kosmetiikkaan parin kolmen vuoden ajan, etenkin ihonhoitotuotteisiin. Kàytàn japanilaisia tuotteita kasvojen kaksoispuhdistukseen esim.Hada Labo, Kose, Dhc jne. Myòs aurinkosuojat ovat mahtavia japanilaisilla merkeillà, niità vaan on vàhàn hankala lòytàà Euroopasta. Korealaisissa tykkààn yònaamioista, sheet maskeista ja voiteista, esim. Tony Moly on yksi suosikeistani.
Kyllà Korea on kosmetiikan edellàkàvijà, moni uutuus on làhtenyt sieltà ja lànsimaat tulee viiveellà peràssà. Olisiko esim. òljypuhdistus, yònaamiot, sheet-maskit, BB-voiteet, cushionit ja kuorintasukat Koreasta làhtòisin?
Mulla on myòs tosi herkkà iho ja olen huomannut esim. Hada Labon sopivan mulle hyvin. Edullinen sarja, eikà kàytà hajusteita eikà vàriaineita. Esim. Lunatu-nettikauppa (uk) myy Hada Laboa.
Osaatko sanoa myydäänkö Sephoroissa korealaista kosmetikkaa? Jotain löysin googlella, mutta olisi kiva tietää.
Joo, Sephoroissa on K-Beautu-valikoima. Vähän suppea ja hintava, mutta on kuitenkin. 🙂
Ainakin Italian Sephorasta lòytyy Tony Moly, Too Cool to School, Erborian, Dr Jart, Skin79 ja Skinfood.
Samat täällä Ruotsissa, tosin aika pienellä valikoimalla mutta kuitenkin. 🙂
Haluaisin kommentoida tuohon, kun joku toivoi postauksia kosmetiikasta, joka on ”kaikkien saatavilla”. Ebay postittaa koko Suomeen Hangosta Utsjoelle, kun taas monilla ns. markettituotteilla saatavuus on paljon rajatumpi. Itse en pääse tällä hetkellä asuinpaikastani käsiksi Lumeneen kuin verkkokauppojen kautta (ja pienempiin markettimerkkeihin en ollenkaan, nyyh), eli korealainen kosmetiikka viuhahtelee Ebaysta postilaatikkoon jopa helpommin. Myös aito kiinnostus testattavia tuotteita kohtaan kyllä välittyy teksteistä läpi, niitä on kiva lukea vaikkei tuote muuten sopisikaan itselle. Ja asiaa sivuten Virve ne Instagramin storyt tuotteiden testauksesta on aivan huippuja! 🙂
Tuo on totta, että nykyään kaikki netistä tilattava on todellisuudessa helpommin kaikkien saatavilla! 🙂
Ja ihana kuulla, että Insta Storyn jutut ovat olleet mieleen. Sinne on niin kivaa päivitellä juuri niitä pikaisia fiilistelyjä ja tuotekokeiluja! 🙂
Unohdin sanoa että japanilainen Biore Watery Essence spf 50 on loistava aurinkovoide jota käytän päivittäin koko vuoden valoisan ajan (maaliskuu-lokakuun). Ihanan kevyt koostumus, sopii seerumin tavoin suoraan iholle meikin alle.
Mä olen ihan hurahtanu korealaisiin Baby Bright sekä Cathy Doll merkkeihin.
Ensin menin just siihen lankaan, että Baby Bright-sarjan snail tuotteet on pakattu tosi arkisiin pakkauksiin, ei mitään ylellisyyttä tai myyvyyttä pakkauksessa, eli ne ei vaan meinannu tarttua hyllystä käteen. Cathy Doll-sarjan tuotteista osa taas on juurikin niitä söpön lapsellisesti pakattuja, eli mielikuva oli, että ne on tarkoitettu lapsille.
Täällä Thaimaassa löytyy korealaista kosmetiikkaa joka 7/11 ja kun sen saatavuus on helppo, ei tajua että se on laatukosmetiikkaa.
Pitäisi varmaan tutustua noihin kahteen tarkemmin, niitä näkyy täällä Thaimassa paljon. Jotain pientä Baby Bright -sarjalta onkin jo tullut ostettua, mutta Cathy Dollia en ole niin kunnolla tutkinut muuten kuin vain ohimennen silmäillyt. 🙂